SAVRŠENO KONCIPIRAN TRENING U TRAJANJU OD 30 MINUTA.

3 TRENINGA SEDMIČNO/12 TRENINGA MJESEČNO.

OSNOVNI PLAN ISHRANE KOJI DOBIJATE UZ START PAKET I PROŠIRENI PLAN ISHRANE UKOLIKO ŽELITE KONSULTACIJE SA NAŠIM NUTRICIONISTOM.

Prilično jednostavno, posjetite stranicu online treninzi, ili klikom na glavni meni i odabirom stranice online treninzi i započnite treniranje sa našim video lekcijama.

Pogledajte video za više detalja:

Plaćanje se vrši sigurnim putem preko paypal naloga ili kreditnom karticom ako ste je povezali sa paypal nalogom, ili gotovinskim plaćanjem.

Probni period je dostupan u zavisnosti od vremena promocije.

Nakon isteka probnog perioda, ako plaćate paypalom, novac će se automatski skinuti sa vašeg paypal naloga ukoliko ne stopirate pretplatu.

Ako ste platili gotovinski, imate pristup našim lekcijama u probnom periodu od 7 dana, ako nakon isteka tih 7 dana nismo primili vašu uplatu, vaš račun se stopira dok ne dobijemo potvrdu o uplati.

Veoma jednostavno, klikom na vaš profil, i odabirom aktivnih pretplata možete jednim korakom da zaustavite sva naredna plaćanja.

Imajte u vidu da čim zaustavite plaćanja, sadržaj vam više neće biti dostupan.

To je sasvim u redu, ako prekinete plaćanje i napravite pauzu iz bilo kog razloga, nakon što se ponovo pretplatite, počinjete sa treningom tamo gdje ste stali.

POKAŽI SVOJU JAČU STRANU

Trenirajmo Zajedno