video

Slider

Audio

Progress Bar

Running 90%
Nutrition 97%
Gym 85%
Yoga 95%

Pie Chart

0%
Running
0%
Nutrition
0%
Gym
0%
Yoga

Price Table

simple

$20/mo.
  • 1 Day Free Trial
  • 5 class packages
details

standard

$50/mo.
  • 10 class packages
  • 2 Fitness Assessments
details

ultimate

$100/mo.
  • 30 class packages
  • Limit one (1) class per day
details

Testimonials

Sjećam se kad sam prvi put prije 8 godina ušao u Sašin studio i obavio prvi razgovor s njim po pitanju skidanja moje kilaže. Od tog dana sam shvatio da je on prije svega veliki prijatelj. Tad sam skinuo skoro 60 kilograma za 8 mjeseci. Imao sam uspona i padova ali Saša je tu uvijek bio za mene da me motiviše i zato mogu i želim da ga preporučim da bude Vaš trener. Ovaj online koncept je odličan potez koji podržavam i preporučujem svima koji nemaju priliku da lično treniraju s njim.

Milan Janjić

Milan Janjić

Kada nemaš motivacije da sam postigneš željene ciljeve, ides u Kecman studio. Saša je prije svega drug a onda trener koji pruža motivaciju i stručnost. U kratkom vremenu sam primjetila pozitivne rezultate a sve kao rezultat uzajamnog dogovora i slušanja, što meni odgovara i njegovog znanja koje mi je potrebno. Trener zbog koga ćete zavoljeti trening i svoje tijelo.

Tina Radojčić

Tina Radojčić

Prije svega Sašu gledam kao svog sina ali poštujem kao velikog stručnjaka, trenera i motivatora. Ove godine punim 72 godine, majka sam i baka, bivši sportista košarkaš a unazad godinama jedan ozbiljan rekreativac koji je vježbanje uvrstio u svoju svakodnevicu. Sve preporuke za Sašu i za ovakav koncept treninga.

JADRANKA BOGDANOVIĆ

JADRANKA BOGDANOVIĆ

Map

Action

BECOME YOURSTRONGEST SELF

let’s train now